Lørdag :)

Hei hei bloggen :)

Har egentlig ikkje så masse på hjertet kjenne eg, men føle eg må skrive noke.

Torsdag var eg ute med en gjeng fra klassa. Vors her og så var vi på byn, ganske kjekt i grunn :) Blir meir og meir begeistra for byfylla. I starten likte eg det ikkje noke særlig, savna den gode, gamle, trygge puben på Eid, der alle kjentfolka er :) (Dit skal eg neste helg, og eg gleder meg!)

Drømte skikkelig masse rart natt til i går, noke eg alltid gjer når eg har vore ute. Haha, for å oppsummere kan eg sei at det handla om bomber, og å grave seg ned i jorda, ulykke som involverte bil og drukning, huda mi på magen som var helt rar etter ulykka osv osv... Like bissart kvar gang. Trur eg skal begynne å føre drømmedagbok! :p

I går var en typisk dagen derpå dag, bortsett fra at det var fredag og ikkje søndag, DET var deilig det!
Så dagen gikk til Gossip Girl og snop og brus !

Idag skal eg besøke ei venninne, det er sol ute, og eg håpa at våren er like rundt hjørnet :)


Et av bilda fra torsdagen, nydelige meg <3

Forresten! Vurderer å stripe håret mitt, små striper berre for å få litt meir liv, og litt lysere, men er skikkelig usikker!!
Har liksom klart å holde håret i samme farge i nesten et år, berre farga det en gang, og det var pga etterveksten! Sååå, kva skal eg gjer??

 

3 kommentarer

Stig

19.feb.2011 kl.17:03

Hallo Lørdagen! Skal nå ut igjen på en innflyttningsfest i byen, torsdagen var utmerket dog, må ta flere slike :) Problemet med Torsdager er det er veldig dårlig med transport hjemover, så må nesten altid ty til bil da som gjør øl eller andre godsaker uaktuellt. Fredag og Lørdag så er det nattbusser en kan ta så det gjør de dagene bedre, ihvertfall så lenge det ikke finnes noe sted i byen å tilbringe natten!

Tror kanskje mørkere striper kan også funke på deg, men det er nå du som skal gå med de så du må bestemme selv :)

LilleMalin

19.feb.2011 kl.17:31

Stig: Takk for tipset :) Vurderer mørke striper og :p er meget usikker :p, vil liksom ikkje ødelegge en farge eg har jobba lenge med å få, eller ikkje lenge, men betalte en del for den :p

Aha, vart litt sjokka da eg såg at det var alkoholfritt du drakk på :p hehe.. Men vi tar det en fredag eller lørdag neste gang ;)

Stig

20.feb.2011 kl.13:18

Tror nok mørke striper kan funke godt på deg som sagt, kanskje gå innom en frisør og spørre om råd? De kan sikkert hjelpe deg å velge rett :)

Skulle gjerne hatt noe annet enn Munkholm, pokker heller, følte meg dårligere etter to munkholm enn etter en flaske vin, konjakk og noen bokser øl helgen før. Satan som jeg ikke kommer til å røre det makkverket igjen :D

Skriv en ny kommentar

hits