Digital kultur

Da er eg omsider tilbake til Bergen, etter en egentlig altfor lang juleferie :p

I morga er det oppigjen tidlig og på skulen for infomøte. Spent på korleis dette året blir. Det er NO studiet begynner, faga eg tok før jul er sånne fag som vi, av en eller annen grunn, er nødt å ta! Faga vi skal ha no er Digital Kultur, og eg skal gå 3 år. Eine faget vårt heter Digitale sjangrer og handler blant anna om dataspill! Høres veldig geekete ut, men håper det blir gøy. Har ei kjekk klasse :)

Ellers har eg ikkje så masse anna å skrive. Skal straks legge meg. Ser litt på nye tven min :D I morga skal eg sjå om eg får kjøpt meg en blender kanskje.

Off, er faktisk trøtt. Det lover bra :) Ingenting er verre enn å legge seg, og ikkje få sove! Skal opp klokka 9 i morga. Infomøtet begynner 10.15. Så har eg fri til tirsdag meiner eg :)


Hehe, kan høres ut som det eg studerer kun går ut på dataspill, men vi skal lære masse anna som webdesign og sånn og :) Men vi har bare to fag per semester. Eller dette semesteret har eg 3 fag da, to 15poeng fag og et 5poeng fag. Det siste er frivillig liksom :p Varer 3 uker eller noke :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits